I Normedi arbetar du självständigt och har ansvar för försäljning och klinisk support gentemot dina kunder. Du har ansvar för att utveckla din egen kompetens och dina relationer och affärer med befintliga kunder, samt för att etablera kontakt med nya kunder. Du arbetar med hela Normedis produktportfölj och har därför möjlighet att erbjuda gynekologer, sjuksköterskor och patienter heltäckande lösningar i världsklass.

Du behöver ha körkort och räkna med ett intensivt resande i jobbet. Dina kunder/sjukhus finns i hela Finland, men huvudsakligen i de södra delarna. Det är därför en fördel om du bor i Helsingfors. Du har ditt hemmakontor som bas och rapporterar till försäljningschefen i Sverige. Då och då kommer du att få försäljningsuppgifter i Sverige, så du måste hantera svenska såväl som finska väl i tal och skrift. Engelska är vårt bolagsspråk och måste behärskas bra.

Vi söker dig som vågar gå och se utanför ramarna, och som kan se det du gör i ett helhetsperspektiv. Du har erfarenhet som säljare med goda säljresultat, men inte nödvändigtvis från samma bransch. Du brinner för att vidareutvecklas som säljare och har ett intresse för människor och hälsa. Att du är kommunikativ och självgående ser vi som en förutsättning för att lyckas i rollen. Du gillar att jobba själv och det är du som har ansvar för den finska marknaden, men du blir en del av ett litet och dynamiskt nordiskt team.

Vidare har du stor social kompetens och förmåga att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer. Du är dessutom innovativ, har en naturlig genomslagskraft och ett välutvecklat sinne för försäljning med stor affärsfokus.

Vi erbjuder dig en mycket spännande roll inom ett viktigt segment i ett nyetablerat, men välrenommerat och framgångsrikt företag med goda möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling.

Självklart får du en ordentlig och relevant utbildning innan du träffar dina kunder och en noggrann introduktion när du börjar hos oss. Vi erbjuder dig en god lön, attraktiv säljprovision, pensionssparande och företagsbil.

Gå gärna in på www.normedi.com och läs mer om oss. Har du ytterligare frågor, tveka inte att ta kontakt med Øystein Granne Norling, VD Normedi Nordic, på telefon +47 40623048. Välkommen att sända din ansökan med CV till oystein@normedi.com. Urval och intervjuer sker löpande.