Vi søker en utadvendt, selvstendig og proaktiv kollega med helsefaglig bakgrunn som får ansvaret for produkt og tilhørende kirurgiske prosedyrer i Normedi Norge. Vi ser gjerne at du har utdannelse som operasjonssykepleier, og gjerne med erfaring eller interesse for gynekologi. Stillingen har det operative ansvaret for klinisk support, undervisning, implementering og optimalisering i bruk av våre produkter og løsninger på sykehus i Norge.

Stillingen har ansvar for hele vår produktportefølje og vil jobbe med gynekologer, sykepleiere og annet helsepersonell. Du vil bruke mesteparten av tiden din hos våre trivelige kunder på operasjonsavdelinger/klinikker. Du har evne til å bygge positive og langsiktige relasjoner basert på profesjonalitet og sterk faglig kompetanse. Stillingen vil kreve god og tett dialog med salgsapparatet. Vi legger til rette for at du våger å tenke nytt og planlegge ditt arbeid utifra et helhetsperspektiv. Du er strukturert og setter pris på å jobbe aktivt med et CRM-system for å optimalisere ditt resultat.

Stillingen innebærer mye reiseaktivitet. Våre kunder/sykehus ligger i hele landet, men med tyngdepunkt på Østlandet, Stavanger, Bergen og Trondheim.  Du har hjemmekontor som base og rapporterer til salgssjef i Norge. Normedi Nordic har hovedkontor i Tønsberg og har 13 ansatte i Norden. Vi og våre leverandører bruker engelsk som arbeidsspråk og derfor må du kommunisere godt på engelsk både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr god opplæring og gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø som vektlegger kvalitet og trivsel for våre ansatte. Våre medarbeidere er faglige dyktige og drives av å levere produkter og løsninger som påvirker kvinners helse og livskvalitet. Som et solid selskap tilbyr vi attraktive betingelser, med både firmabil, diett og bonus.

Ta gjerne kontakt med salgssjef Paul Essebaggers på 928 92 666, for en uforpliktende og konfidensiell samtale. Søknad og CV sendes til paul@normedi.com innen fristen 21.09.20.