Normedi skal i løpet av kort tid lansere nye og banebrytende løsninger innen gynekologi. Til denne oppgaven søker vi deg som:
– Ønsker å være med på å løfte et start-up selskap til nye høyder
– Er hardtarbeidende, selvstendig og villig til å gjøre det lille ekstra som kreves for å lykkes
– Motiveres av å jobbe med helse og bidra til økt livskvalitet for pasienter
– Brenner for å videreutvikles som selger
– Drømmer om å bli deleier i et selskap i sterk vekst

I Normedi jobber du selvstendig og har ansvaret for salg og klinisk support til dine kunder i hele Norge. Du har ansvar for hele vår produktportefølje og kan dermed tilby gynekologer, sykepleiere og pasienter heldekkende og innovative løsninger i verdensklasse. Du må regne med intensiv reiseaktivitet og dette innebærer mye bilkjøring, flyreiser og en god del hotellovernattinger. Dine kunder/sykehus ligger i hele Norge, men med tyngdepunkt sør-øst Norge, Stavanger, Bergen og Trondheim. Det er derfor en fordel om du bor i Oslo-regionen. Du har hjemmekontor som base og rapporterer til administrerende direktør, men du er alltid velkommen til hovedkontoret som ligger på Nøtterøy. Engelsk er vårt selskapsspråk, så det er viktig at du behersker engelsk godt.

Vi søker deg som våger å se utenfor rammene, ser det du gjør i et helhetsperspektiv og som samtidig har en godt utviklet forretningssans. Du har en stor indre motor og erfaring som selger med gode resultat, gjerne fra medisinteknisk industri. Din evne til å bygge gode langsiktige profesjonelle relasjoner er en forutsetning for å lykkes i denne jobben. Du er strukturert og liker å jobbe aktivt med CRM-system for å optimalisere dine resultat. Du liker å jobbe på egen hånd og det er du som har ansvaret for det norske markedet, men du blir del av et lite, men dynamisk nordisk team som du jobber tett sammen med.

Vi tilbyr deg en spennende rolle i et ungt, men allikevel velrenommert og framgangsrikt selskap, der du har store muligheter til å påvirke din egen og selskapets utvikling. Inngående kunnskap om våre produkter og løsninger er av stor betydning for Normedi og vi jobber kontinuerlig med opplæring og trening i inn- og utland. Du vil få relevant opplæring og nøye introduksjon før du møter dine kunder og det finnes alltid noen der når du har behov for hjelp. Vi tilbyr konkurransekraftig fastlønn, attraktiv salgsprovisjon, gode pensjonsordninger, firmabil og etter en periode vil du også få mulighet til å bli med i vårt aksjeprogram. På www.normedi.com kan du lese mer om oss, og hvis du har spørsmål om stillingen kan du gjerne kontakte Øystein Granne Norling på telefon +47 406 23 048 eller e-post oystein@normedi.com.

Velkommen til å sende din søknad og CV til oystein@normedi.com.