Etsimme ulospäin suuntautunutta, itsenäistä ja oma-aloitteista työntekijää, jolla on kokemusta terveydenhuoltoalasta. Työtehtäviin kuuluu tuotteistamme ja niihin liittyvistä kirurgisista toimenpiteistä vastaaminen Suomessa. Toivomme, että sinulla on hoitajan koulutus sekä kiinnostusta tai kokemusta gynekologian alalta. Leikkaussalityö katsotaan eduksi. Työtehtäviisi kuuluu operatiivinen vastuu kliinisestä tuesta ja koulutuksesta sekä tarjoamiemme tuotteiden ja ratkaisujen toteutuksesta ja optimaalisesta käytöstä suomalaisissa sairaaloissa ja lääkäriasemilla.

Vastaat koko tuotevalikoimastamme ja teet tiivistä yhteistyötä gynekologien, sairaanhoitajien ja muun terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Suurin osa työajastasi kuluu asiakkaiden luona toimenpiteissä. Sinulla on kyky luoda positiivisia ja pitkäkestoisia asiakassuhteita ja omaat alan vahvaa osaamista. Työ edellyttää toimivaa ja tiivistä yhteistyötä pohjoismaisen myyntitiimin kanssa. Sinulta löytyy uskallusta ajatella innovatiivisesti ja osaat ajatella kokonaisvaltaisesti. Olet järjestelmällinen ja pystyt työskentelemään aktiivisesti CRM-järjestelmää hyödyntäen optimoidaksesi työn tuloksen.

Työtehtävä edellyttää runsaasti matkustamista kotimaassa ja satunnaisesti myös ulkomailla. Asiakkaamme ja sairaalat sijaitsevat ympäri maata, joskin niistä merkittävä osa on keskittynyt etelän suuriin sairaanhoitopiireihin. Työskentelet kotitoimistosta käsin ja raportoit työstäsi säännöllisesti Regional Sales Manager:lle. Normedi Nordicin pääkonttori sijaitsee Norjassa, ja yhtiöllä on 13 työntekijää Pohjoismaissa. Yrityksen sisäinen kieli on englanti ja siksi edellytämme hakijoilta suomenkielen lisäksi hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet sekä edellytykset henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. Miellyttävässä työyhteisössämme on huomioitu työntekijöidemme viihtyvyys. Työntekijämme ovat oman alansa asiantuntijoita ja omistautuneita tarjoamaan tuotteita ja ratkaisuja, jotka vaikuttavat positiivisesti naisten terveyteen ja elämänlaatuun. Vakavaraisena yrityksenä pystymme tarjoamaan houkuttelevia työsuhde-etuja (puhelin ja työsuhdeauto). Oman auton käyttö on myös mahdollista. Tämän lisäksi omaamme hyvät kannustimet (bonukset ja palkkiot).

Ota yhteyttä Regional Sales Manager:iin Paul Essebaggersiin puh. +47 928 92 666 tai Key Account Manager:iin Mika Romana 0400 654558, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella luottamuksellisesti. Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen paul@normedi.com. Hakuaika päättyy 21.09.2020.